Ανακαλύψτε

τη Νέα Εποχή Μονώσεων

Νανοτεχνολογίας!

 

Μάθετε περισσότερα

  Είστε έτοιμοι να περάσετε

  …στη νέα εποχή της ενεργειακής απόδοσης και εξοικονόμησης ενέργειας; Οι καινοτόμες μονώσεις νανοτεχνολογίας είναι εδώ για να κάνουν τη διαφορά!

  Μοναδικά Χαρακτηριστικά

  Με τη νανοτεχνολογία, οι μονώσεις μας προσφέρουν εξαιρετική αντοχή και απόδοση, προσφέροντας προστασία και θερμομόνωση που δεν είχατε ξαναδεί.

  Πολύ απλή εφαρμογή

  Μοναδική ευκαιρία

  Μην χάσετε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας! Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για περισσότερες πληροφορίες και ανακαλύψτε πώς οι μονώσεις νανοτεχνολογίας μπορούν να κάνουν τη διαφορά για εσάς.

  Μοναδικά Χαρακτηριστικά

  Με τη νανοτεχνολογία, οι μονώσεις μας προσφέρουν εξαιρετική αντοχή και απόδοση, προσφέροντας προστασία και θερμομόνωση που δεν είχατε ξαναδεί

  Εξοικονόμηση Χρημάτων

  Μειώστε τους λογαριασμούς ενέργειας και εξοικονομήστε χρήματα κάθε μήνα. Οι μονώσεις νανοτεχνολογίας μας προσφέρουν μακροχρόνια εξοικονόμηση και γρήγορη απόσβεση της επένδυσής σας.

  Βελτιωμένη Απόδοση

  Αυξήστε την άνεση στο χώρο σας με τις υψηλής απόδοσης μονώσεις μας. Απολαύστε ζεστούς χειμώνες και δροσερά καλοκαίρια, χωρίς να ανησυχείτε για την κατανάλωση ενέργειας.

  Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

  Αμφιβάλλετε; Δεν υπάρχει πρόβλημα! Σας προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που οι μονώσεις μας δεν κάνουν αυτά που υπόσχονται. Η ικανοποίησή σας είναι η προτεραιότητά μας.

  Φανταστείτε ένα σπίτι όπου η θερμοκρασία είναι πάντα ιδανική, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες έξω. Με τη σωστή μόνωση νανοτεχνολογίας, αυτή η άνεση είναι πλέον εφικτή!

  Η ΄Ανεση του σπιτιού σας

  Σας περιμένει

  Οφέλη για το Σπίτι σας

  • Άνεση Όλο τον Χρόνο: Ζήστε σε ένα περιβάλλον όπου η θερμοκρασία είναι πάντα ευχάριστη, χωρίς ξαφνικές αλλαγές και χωρίς την ανάγκη υπερβολικής θέρμανσης ή ψύξης.
  • Οικονομία στην Ενέργεια: Μειώστε τους λογαριασμούς ενέργειας και προστατέψτε το περιβάλλον με τη μειωμένη κατανάλωση.
  • Ήσυχο και Γαλήνιο Περιβάλλον: Η μόνωση νανοτεχνολογίας μειώνει επίσης τους εξωτερικούς θορύβους, προσφέροντας μια ήρεμη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας

   Θερμομόνωση που εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι

   Ασφάλεια και Αξιοπιστία.

   Επενδύστε στην άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι, δεσμευόμαστε να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

   Μην περιμένετε άλλο για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας! Η σωστή μόνωση νανοτεχνολογίας είναι η λύση για ένα άνετο, οικονομικό και ήσυχο περιβάλλον διαβίωσης.

   Συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

   Nanotherm Pro και Nanotherm Home

   Επεξήγηση


   Το Nanotherm® παράγεται σε δύο μορφές: την υγρή και τη στερεά. Οι διαφορές τους είναι οι εξής:

   • Η υγρή μορφή Nanotherm Pro® έρχεται ως επίχρισμα έτοιμο προς εφαρμογή. Το οποίο εκτός από θερμομόνωση προσφέρει και υγρομόνωση, στεγανοποίηση και πυροπροστασία.
   • Το Nanotherm Home® είναι μία πούδρα πρόσθετο χρώματος. Αναμιγνύεται με οποιοδήποτε χρώμα (πλαστικό, ακρυλικό κλπ) οπότε το ίδιο το χρώμα μετατρέπεται και σε θερμομόνωση.
   • Το Nanotherm Pro® προορίζεται κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά,  για επαγγελματική χρήση, για εξωτερικές επιφάνειες και σε περιπτώσεις όπου η ανάγκη για θερμομόνωση είναι μεγαλύτερη (Επιφάνειες εκτεθιμένες σε καιρικές συνθήκες).
   • Το Nanotherm Home® προορίζεται κυρίως για χρήση στο εσωτερικό των επιφανειών των σπιτιών. Είναι ιδανικό σε περιπτώσεις που θέλει κάποιος να αλλάξει το χρώμα του τοίχου οπότε βάφεται και μονώνεται ταυτόχρονα
   • Το Nanotherm Pro® μπορεί επίσηςνα παραχθεί κατά περίπτωση. Δηλαδή σε περιπτώσεις όπου πρέπει να αντιμετωπιστούν συγκεκριμένα προβλήματα ειδικών προδιαγραφών. παράδειγμα σε ψυκτικούς θαλάμους, σκάφη, σιλό κλπ

   Πρόταση
   Για την μέγιστη προστασία του κτιρίου προτείνεται η θωράκιση εξωτερικά με Nanotherm Pro® και εσωτερικά με Nanotherm Home®

   επισκεφθείτε μας στο

   This will close in 70 seconds

   Μετάβαση στο περιεχόμενο