Τι είναι το

Nanotherm Pro®

Πως λειτουργεί...

Η υγρή θερμομόνωση Nanotherm Pro® επειδή είναι έτοιμο επίχρισμα, εφαρμόζεται στην επιφάνεια με ένα ρολό, πινέλο ή και με μηχάνημα ψεκασμού σε οποιαδήποτε επιφάνεια είτε είναι κάθετη είτε ταράτσα, εξωτερικά ή εσωτερικά. Πρέπει να εφαρμοστεί σε 2 χέρια και το τελικό πάχος να είναι τουλάχιστον 2 χιλιοστά.

Με αυτόν το τρόπο μπορεί να θωρακιστεί το κτίριο με 100% θερμομόνωση, 100% υγρομόνωση και 100% πυροπροστασία. (καθυστέρηση μετάδοσης φωτιάς μέχρι και πολλές ώρες ανάλογα με τις ανάγκες της εφαρμογής).

Όλα αυτά γίνονται γιατί

η μοναδική σύνθεση του Nanotherm Pro® δημιουργεί μία μεμβράνη στην επιφάνεια η οποία εμποδίζει την διάδοση θερμότητας με και με τους τρείς τρόπους (αγωγή, μεταφορά, ακτινοβολία) ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία να διαπεράσει αυτη την μεμβράνη.

Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται και να διατηρείται μία σταθερή Θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτηρίου χωρίς υγρασία και απώλειες ενέργειας.

Έτσι μειώνεται στο ελάχιστο η χρήση κλιματισμού ή θερμανσης και έτσι η εξοικονόνηση ενέργειας φτάνει και μέχρι και 50%. Ταυτόχρονα επειδή η μεμβράνη που δημιουργήθηκε με το Nanotherm Pro® αναπνέει οπότε δεν συμβάλλει στη συγκέντρωση υδρατμών και τη δημιουργία μυκήτων και μούχλας.

Nanotherm Pro και Nanotherm Home

Επεξήγηση


Το Nanotherm® παράγεται σε δύο μορφές: την υγρή και τη στερεά. Οι διαφορές τους είναι οι εξής:

  • Η υγρή μορφή Nanotherm Pro® έρχεται ως επίχρισμα έτοιμο προς εφαρμογή. Το οποίο εκτός από θερμομόνωση προσφέρει και υγρομόνωση, στεγανοποίηση και πυροπροστασία.
  • Το Nanotherm Home® είναι μία πούδρα πρόσθετο χρώματος. Αναμιγνύεται με οποιοδήποτε χρώμα (πλαστικό, ακρυλικό κλπ) οπότε το ίδιο το χρώμα μετατρέπεται και σε θερμομόνωση.
  • Το Nanotherm Pro® προορίζεται κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά,  για επαγγελματική χρήση, για εξωτερικές επιφάνειες και σε περιπτώσεις όπου η ανάγκη για θερμομόνωση είναι μεγαλύτερη (Επιφάνειες εκτεθιμένες σε καιρικές συνθήκες).
  • Το Nanotherm Home® προορίζεται κυρίως για χρήση στο εσωτερικό των επιφανειών των σπιτιών. Είναι ιδανικό σε περιπτώσεις που θέλει κάποιος να αλλάξει το χρώμα του τοίχου οπότε βάφεται και μονώνεται ταυτόχρονα
  • Το Nanotherm Pro® μπορεί επίσηςνα παραχθεί κατά περίπτωση. Δηλαδή σε περιπτώσεις όπου πρέπει να αντιμετωπιστούν συγκεκριμένα προβλήματα ειδικών προδιαγραφών. παράδειγμα σε ψυκτικούς θαλάμους, σκάφη, σιλό κλπ

Πρόταση
Για την μέγιστη προστασία του κτιρίου προτείνεται η θωράκιση εξωτερικά με Nanotherm Pro® και εσωτερικά με Nanotherm Home®

επισκεφθείτε μας στο

This will close in 70 seconds

Μετάβαση στο περιεχόμενο